Tamaie Medicinala

15,00 lei25,00 lei (-40%)

152 în stoc

SKU: PROD-0086 Categorie:

Tamaie Medicinala Naturala 100% de la Schitul Prodroimu.

Are proprietati medicinale si este cunoscuta pentru ajutorul pe care il ofera in vindecarea diferitelor boli.

Efectele terapeutice ale tămâiei:

Studiile de specialitate au confirmat faptul că extractul de tămâie este recunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatoare, dar și pentru efectele sale antitumorale. În articolul Rășina cu rol antiinflamator: extractul de tămâie, am descris pe larg rolul acesteia în afecțiunile inflamatorii.

Utilizarea extractului de tămâie naturală sau a produselor pe bază de tămâie au multiple beneficii asupra organismului:

1. Ameliorează stările de anxietate și depresie

O echipă de oameni de știință, alcătuită și din cercetători de la Universitatea Johns Hopkinks și de la Universitatea Hebrew din Ierusalim afirmă că arderea rășinei din arborele Boswellia Serrata (tămâia) activează anumite părți din creier, fapt ce ajută la ameliorarea stărilor de depresie și anxietate.

2. Îmbunătățește circulația sângelui

Uzul extern al tămâiei contribuie la îmbunătățirea fluxului și circulației sangvine. În consecință, aceasta poate combate afecțiunile asociate sistemului osos și articulațiilor, sistemului muscular și sistemului circulator.

3. Influențează calitatea somnului

Dacă ai probleme cu somnul și nu reușești să te odihnești pe timpul nopții, uleiurile esențiale pe bază de tămâie pot fi folosite în aromaterapie sau ca ingredient în difuzoare și arzătoare. Proprietățile acestora contribuie la încetinirea activității sistemului nervos, astfel că mintea și corpul tău se pot relaxa, iar tu te poți bucura de un somn odihnitor.

4. Întărește organismul 

Suplimentele naturale pe bază de tămâie au un spectru larg de acțiune, fiind benefice pentru întărirea sistemului imunitar și a articulațiilor. Mai mult, comprimatele ce conțin extract de tămâie au rol și în ameliorarea afecțiunilor urinare, renale, hepato biliare și reumatice, precum și în problemele de potență.

5. Contribuie la eliminarea stresului

Ritmul alert al vieții moderne își pune deseori amprenta. Dacă te simți copleșit de activitățile pe care trebuie să le duci la bun sfârșit sau epuizat la finalul zilei, tămâia este un bun remediu pentru a elimina stresul acumulat.

Arderea tămâiei stimulează creierul și induce o stare de relaxare și calm. Poți apela la această metodă chiar și atunci când te răsfeți cu o baie cu multă spumă sau cu un masaj.

Fii primul care își spune părerea “Tamaie Medicinala”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal