DESPRE NOI

Prin intermediul site-ului nostru, vi se oferă posibilitatea de a cunoaște obiecte de artizanat de calitate în principal de la călugări și mănăstiri din Sfântul Munte Athos, icoanele miraculoase.

Pe baza magazinului nostru, căutăm, încercăm și adunăm obiecte de artizanat de mare calitate și produse care sunt produse în principal de călugării care locuiesc atât în ​​chiliile, cât și în mănăstirile din Muntele Athos. Cea mai mare preocupare a călugărilor sunt îndatoririle lor spirituale. Ca urmare, produsele Athonite sunt produse fără grabă. De aceea sunt disponibile in cantitati limitate in functie de sezon. Cunoașterea bine păstrată a trecutului care este altoită de iubirea lui Dumnezeu și dorința umană este singura și singura rețetă a tuturor acestor bunuri pe care vi le putem prezenta pe site-ul nostru. Având dragoste și încredere în produsele mănăstirii, am fost conduși să căutăm în multe alte mănăstiri ortodoxe nu numai în toată Grecia, ci și în întreaga lume! Indiferent de ceea ce merită prezentat, va fi cu siguranță o parte a efortului nostru.

Nu facem niciodată compromisuri în ceea ce privește calitatea la Eclusive Icons Athos ; dacă un articol nu corespunde standardelor noastre, nu este expediat. Ne asigurăm că obțineți cea mai bună valoare și cea mai înaltă calitate pentru banii dvs.

Echipa din spatele Exlusive Icons Athos se străduiește să desfășoare afaceri cu onestitate și integritate.

Scopul nostru este să vă oferim cele mai bune produse religioase în cel mai scurt interval de timp posibil și vă oferim o varietate de metode de expediere, astfel încât să puteți alege metoda de expediere care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Cu dragoste în Hristos
Exlusive Icons Athos

Meniu Principal