Metanier lemn + brosura (COD: MTN-03)

39,99 lei50,00 lei (-20%)

11 în stoc

Categorii: , ,

Metanier Lemn + brosura cu instructiuni de folosire ” Cugetarile unui monah athonit ”

Siragul de metanii (metanierul) nu este un obiect strict monahal, ci el poate fi foarte bine folosit si de catre oamenii din lume, de catre toti cei care vor sa se roage lui Dumnezeu. El nu este însa vreun fel de amuleta cu puteri magice sau exorciste, ca cele date de catre vrajitori sau mediumuri oamenilor naivi ca sa le poarte la încheietura mâinii sau la gât. Dimpotriva, este un adevarat obiect sfânt, ortodox, folosit pentu rugaciune.

Exista doua moduri în care ne putem ruga folosind siragul de metanii:

1. În orice moment al zilei în care avem putin timp liber, tinem metanierul în mâna stânga sau dreapta si miscam cu degetul de la un nod la altul zicând în acelasi timp rugaciunea: „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul (pacatoasa)” sau „Prea Sfânta Nascatoare de Dumnezeu, miluieste-ma”.

2. În momentul în care ne facem rugaciunea zilnica, dupa regula de rugaciune pe care ne-a dat-o duhovnicul nostru, putem tine siragul de metanii între degetul mare si aratator si miscam cu ajutorul degetului mare de la un nod la altul. La fiecare nod facem simultan urmatoarele doua lucruri: ne însemnam cu semnul sfintei cruci si rostim rugaciunea: „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul”. Când terminam toate nodurile siragului de metanii, continuam în acelasi fel, de atâtea ori de câte ne-a spus parintele duhovnic.

Rata medie

5.00

01
( 1 Recenzie )
5 Stea
100%
4 Stea
0%
3 Stea
0%
2 Stea
0%
1 Stea
0%
Adaugă Recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Recenzii Pentru Acest Produs

  1. 01

    de Alina P.

    Am achiziționat de la dumneavoastră doua metaniere din lemn cu broșură ! Sunt foarte frumos lucrate ! O sa revin cu încă o comandă ! Mulțumesc!

    • de stefan

      Multumim frumos! Va mai asteptam! Doamne ajuta!

Meniu Principal